БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Topcoat

Новини за основни гелове и покрития

Незаменим за полуперманентен маникюр! Основното покритие увеличава адхезията на строителни основи или гел, а когато се нанесе върху правилно подготвен нокът, осигурява перфектно сцепление и трайна работа. Top Coat, посветен на полу-перманентен лак, гел и акрил, предлага дълготрайна устойчивост и блясък, който не избледнява с времето. Предпазва цветовете срещу пожълтяване и не обезцветява цветовете (черното след покритието не става тъмносиньо).

Какво ново в обезмасляващите решения

Професионални обезмаслители за нокти, които ефективно премахват цялата мазнина от повърхността и върховете на ноктите. ACID или NON-ACID грундове, които увеличават адхезията на нанесения гел или полу-перманентен лак за нокти.

Новини за полупостоянни лакове за нокти

Продуктите на Makear и Venalisa са предназначени за професионалисти. В нашите колекции ще намерите прекрасни пастели и живи цветове, които запазват сянката си и издържат на ноктите ви със седмици. Марката Makear е международно призната за трайността на гела, цветовете, които не оставят следи, перфектно очертаната четка и цвета на капака, който отразява реалността на крайния нюанс.