БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Topcoat

Магнитна пръчка -  за ефекта на Cat Eye   Увеличете изображението

Магнитна пръчка - за ефекта на Cat Eye

7.89 лв  2.91 лв  (С включен ДДС)

Магнитна пръчка за необходимия маникюр с ефект Cat Eye. Магнитът привлича частиците от полупостоянния лак за нокти, като по този начин създава ефект на Cat Eye.

Начин на усвояване:
1. Нанесете слой черен полупостоянен лак за нокти, втвърдете и нанесете втория слой полупостоянен лак в желания цвят на Cat Eye.
2. Поставете магнита успоредно на нокътя и го дръжте възможно най-фиксиран над нокътя, на разстояние 3-5 мм, за около 20 секунди.
3. Излекувайте нокът по нокът.


———

Всички наши продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и идват директно от официалните производители.

Поръчките Topcoat са придружени от СЕРТИФИКАТИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ, удостоверяващи качеството на продуктите.(5/5 звезди)
Геловете са лесни за използване, с много малко пилене. Горната част е много лъскава и не се влива в кожичките. Като цяло, много доволен! Определено ще се върна с друга поръчка.
Андреа Т. – 30.06.2022
(5/5 звезди)
Много съм доволен от продуктите! Пристигнаха много бързо! Много сте бързи и получих точно това, което поръчах! Ще поръчам от Topcoat!
Елена С. – 30.06.2022
(5/5 звезди)
Продуктите са супер добри. много съм доволен! Поръчката пристига много бързо, пристигна при мен на следващия ден. Вчера направих друга поръчка и днес я чакам да пристигне.
Николета Л. – 22.06.2022
(5/5 звезди)
Препоръчвам продуктите с увереност. Благодаря Topcoat. Комплектът лакове за нокти Venalisa VIP3 беше много добре опакован и дойде при мен непокътнат. Комплектът съдържа разкошни нюанси!
Валентина Л. – 12.06.2022
(5/5 звезди)
Много доволен от поръчката! Продуктите са супер добри, а доставката и опаковката на продуктите показаха интереса на дистрибутора. Много съм развълнуван и определено ще поръчам от Topcoat!
Мариана Г. – 02.06.2022
Вижте още отзиви