БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Topcoat

Makear -  Топ Палто -  8 мл   Увеличете изображението

Makear - Топ Палто - 8 мл

12.08 лв  (С включен ДДС)

Завършете, посветени на полу-перманентен лак, гел и акрил, които предлагат дълготрайна устойчивост и блясък, който не избледнява с времето.
Той има дисперсионен слой, който трябва да се избърше с почистващ продукт. Препоръчва се за техници, работещи с UV / LED лампа.
Предпазва цветовете срещу пожълтяване и не обезцветява цветовете (черното след покритието не става тъмносиньо).

Начин на усвояване:
Има средна до висока консистенция и е саморазливна. Нанесете среден слой с леки движения и полимеризирайте в лампата. Не пипаме нокътя веднага след изваждането му от лампата. Препоръчваме да изчакате около 15-20 секунди, докато върхът се охлади, за да се избегне тъпота.

Количество: 8ml
48W LED лампа: 60 секунди
36W UV лампа: 120 секунди


———

Всички наши продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и идват директно от официалните производители.

Поръчките Topcoat са придружени от СЕРТИФИКАТИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ, удостоверяващи качеството на продуктите.(5/5 звезди)
Продуктите пристигнаха супер солидно опаковани, в отлично състояние и много бързо. Доволен съм от Topcoat и определено ще поръчам отново от вас!
Юлия Н. – 01.12.2022
(5/5 звезди)
Продуктите са точно като на снимката. Продукти с добро качество и много добра цена. Поръчката ми пристигна бързо, продуктите са добре опаковани, доволна съм!
Дебора Б. – 30.11.2022
(5/5 звезди)
Много съм доволен от продуктите, които получих, а цветовете са страхотни. Точно като в сайта! Горещо препоръчвам лаковете за нокти Venalisa и определено ще се върна с нова поръчка възможно най-скоро.
Дениса-Йонела П. – 19.11.2022
(5/5 звезди)
Страхотни продукти и вие много бързи, правилни и получих поръчката по-бързо, отколкото очаквах. Благодаря! Определено ще се върна на вашия сайт. Препоръчвам на всички!
Алина В. – 19.11.2022
(5/5 звезди)
Много съм доволен от продуктите, които поръчах! В бъдеще ще поръчвам повече от този сайт, защото са много качествени продукти. Нямах проблеми с поръчката и ще препоръчам Topcoat продуктите на други.
Баба Кристина – 12.11.2022
Вижте още отзиви