БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Topcoat

Makear -  Top Coat No Wipe -  8 мл   Увеличете изображението

Makear - Top Coat No Wipe - 8 мл

20.35 лв  12.04 лв  (С включен ДДС)

Представяме Top No Wipe, нашият бестселър, посветен на полутрайния лак, гел и акрил, който предлага изключителна издръжливост и превъзходен блясък!
Предпазва цветовете срещу пожълтяване и не обезцветява цветовете (черното след покритието не става тъмносиньо). Той няма дисперсионен слой, течен е и се самонивелира.

Начин на усвояване:
Нанесете среден слой с леки движения, почти във въздуха, и полимеризирайте в лампата. Препоръчваме да изчакате около 15-20 секунди, докато горната част изстине. Нанесете маслото и се насладете на перфектен маникюр!

Количество: 8ml
48W LED лампа: 60 секунди
36W UV лампа: 120 секунди


———

Всички наши продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и идват директно от официалните производители.

Поръчките Topcoat са придружени от СЕРТИФИКАТИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ, удостоверяващи качеството на продуктите.(5/5 звезди)
Геловете са лесни за използване, с много малко пилене. Горната част е много лъскава и не се влива в кожичките. Като цяло, много доволен! Определено ще се върна с друга поръчка.
Андреа Т. – 30.06.2022
(5/5 звезди)
Много съм доволен от продуктите! Пристигнаха много бързо! Много сте бързи и получих точно това, което поръчах! Ще поръчам от Topcoat!
Елена С. – 30.06.2022
(5/5 звезди)
Продуктите са супер добри. много съм доволен! Поръчката пристига много бързо, пристигна при мен на следващия ден. Вчера направих друга поръчка и днес я чакам да пристигне.
Николета Л. – 22.06.2022
(5/5 звезди)
Препоръчвам продуктите с увереност. Благодаря Topcoat. Комплектът лакове за нокти Venalisa VIP3 беше много добре опакован и дойде при мен непокътнат. Комплектът съдържа разкошни нюанси!
Валентина Л. – 12.06.2022
(5/5 звезди)
Много доволен от поръчката! Продуктите са супер добри, а доставката и опаковката на продуктите показаха интереса на дистрибутора. Много съм развълнуван и определено ще поръчам от Topcoat!
Мариана Г. – 02.06.2022
Вижте още отзиви