БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Topcoat

Розалинд -  Магнит dublu Cat Eye   Увеличете изображението

Розалинд - Магнит dublu Cat Eye

5.77 лв  2.87 лв  (С включен ДДС)

Необходим е двоен магнит Rosalind за маникюра Котешко око. Магнитът привлича частиците от полуперманентния лак за нокти, създавайки по този начин ефекта Котешко око.

Начин на употреба:
1. Нанесете слой черен полуперманентен лак, втвърдете и нанесете втория слой полупостоянен лак в желания цвят Котешко око.
2. Поставете магнита успоредно на нокътя и го задръжте възможно най-фиксиран над нокътя, на разстояние 3-5 мм, за около 20 секунди.
3. Лекувайте нокът по нокът.


———

Всички наши продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и идват директно от официалните производители.

Поръчките Topcoat са придружени от СЕРТИФИКАТИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ, удостоверяващи качеството на продуктите.(5/5 звезди)
Геловете са лесни за използване, с много малко пилене. Горната част е много лъскава и не се влива в кожичките. Като цяло, много доволен! Определено ще се върна с друга поръчка.
Андреа Т. – 30.06.2022
(5/5 звезди)
Много съм доволен от продуктите! Пристигнаха много бързо! Много сте бързи и получих точно това, което поръчах! Ще поръчам от Topcoat!
Елена С. – 30.06.2022
(5/5 звезди)
Продуктите са супер добри. много съм доволен! Поръчката пристига много бързо, пристигна при мен на следващия ден. Вчера направих друга поръчка и днес я чакам да пристигне.
Николета Л. – 22.06.2022
(5/5 звезди)
Препоръчвам продуктите с увереност. Благодаря Topcoat. Комплектът лакове за нокти Venalisa VIP3 беше много добре опакован и дойде при мен непокътнат. Комплектът съдържа разкошни нюанси!
Валентина Л. – 12.06.2022
(5/5 звезди)
Много доволен от поръчката! Продуктите са супер добри, а доставката и опаковката на продуктите показаха интереса на дистрибутора. Много съм развълнуван и определено ще поръчам от Topcoat!
Мариана Г. – 02.06.2022
Вижте още отзиви