БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Topcoat

Гел Лак

Нашите продукти са предназначени за професионалисти. Ще откриете възхитителни пастелни и живи цветове, които запазват нюанса си и издържат върху ноктите със седмици. Марките, които разпространяваме, са международно признати за издръжливостта на гела, цветовете, които не оставят следи, перфектно контурираната четка и цвета на капачката/бутилката, който отразява реалността на крайния нюанс.

Цветен гел лак

Идеалната UV боя както за усъвършенствано микробоядисване, така и за прост NailArt. Той е идеален за контури, сенки, сенки и орнаменти. Той има дисперсионен слой и препоръчваме горен слой върху декорациите.

Решения за премахване

Чист козметичен ацетон, с най-високо качество, необходим за премахване на полупостоянния маникюр.

Инструменти и аксесоари

Професионални аксесоари за маникюр и педикюр: пили, палитри, строителни шаблони, магнитни моливи за ефекта Cat Eye, кристали Сваровски, защитни подложки и LED / UV лампи.

Комплекти

Новата колекция VENALISA VIP3 е официална в Румъния! 60 нови нюанса ви очакват, за да ги откриете, изключително на www.topcoat.ro

Акрилни прахове

Dipping Powder е акрилен прах, който не изисква UV лампа за изсъхване и е по-лек от полуперманентния лак или гел! Направата на маникюр с акрилна пудра също е изключително лесна и се състои от 4 прости стъпки: нанесете основата, вкарайте нокътя в пудрата, избършете излишната пудра с четката, нанесете пудра активатор, след това запечатайте.

Гумени основи

Гумените основи са саморазливни основи с висок вискозитет, гъвкави и устойчиви. Увеличете устойчивостта на полуперманентен лак за нокти или UV гел до 6 седмици! Те могат да се използват и за укрепване на естествен нокът или удължаване чрез малък удължител.