БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Topcoat

Ваучери

За да посрещнем клиентите, избрали Topcoat, въведохме система за лоялност, която динамично предоставя ваучери за отстъпка въз основа на стойността на покупките през последните 6 месеца.

Ваучерът отразява стойността и честотата на покупките, направени през последните 6 месеца. Колкото по-голяма е стойността и честотата на вашите поръчки, толкова по-голяма е отстъпката, от която се възползвате при следващата си поръчка. По подразбиране, поради динамичния характер на тази система, ваучерите ще започнат да имат по-ниска стойност, ако стойността и честотата на вашите покупки намалее.

Кога получавам ваучера?

Получавате ваучера за отстъпка чрез SMS малко след като куриерът достави поръчката ви и можете да го използвате при следващата си поръчка на Topcoat. Ако сте направили поръчки и сте отказали да ги получите или сте избрали да ги вземете от куриера и не сте ги взели, повече няма да получавате ваучери за отстъпка.

Как да активирам ваучера?

За да активирате отстъпката, отидете на уебсайта на Topcoat, добавете продуктите в пазарската количка и въведете кода от SMS в полето, предназначено за ваучерите. Стойността на отстъпката ще намерите в пазарската количка след активиране на ваучера.

Колко време е валиден кодът за отстъпка?

Ваучерът е валиден 30 дни от датата на получаване на SMS. Ако откажете да получите поръчка или не я вземете от офиса на куриера, всичките ви ваучери се анулират автоматично.

Случайно изтрих SMS-а. Мога ли да възстановя ваучера?

Разбира се, изпратете ни имейл на contact@topcoat.bg и ние ще генерираме друг ваучер за отстъпка за вас.

За какви продукти важи отстъпката?

Отстъпката важи за всички продукти, посочени по-долу. Освен това ваучерите за отстъпка не могат да бъдат активирани по време на кампаниите Red Prices, Черен петък или Червен петък.